Home of the dragonfly

Home of the dragonfly

lördag 13 juni 2015

Kvalitetstid



Jag älskar att vara ledig tillsammans med mina killar. Att få sova ut (okej då, Hilmer brukar vakna vid sexsnåret), att vakna till klarblå himmel, solsken och värme, äta frukost i lugn och ro och sen planera för en ledig dag. Idag bestämde vi oss för Parken Zoo. Eftersom vi har årskort blir det ett och annat besök under sommaren, både till djurparken och badet. Det är en lyx att ha ett sådant här utflyktsmål så nära. Vi packade ryggsäcken med fika och frukt och gav oss i väg. Det är så härligt att bara strosa runt och titta på djuren, särskilt när det är så fint väder som idag, låta killarna leka (Hilmer älskar alla rutschkanor och Oliver föredrar studsmattan), fika och åka karuseller.














Bilder: Privata (homeofthedragonfly.blogspot.com)

2 kommentarer:

  1. Härligt Linda! Vi verkar ha satsat på samma tema, hos oss bar det igår av till Ystad djurpark. Så mysigt att strosa runt bland djuren med barnen.
    Semester med barnen är livet! Slippa stressa till dagis och jobb.
    Trevlig söndag!
    Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det härligt att ha såna utflyktsmål så nära!?! Ja, det är skönt att slippa vardagsstressen. Jobbar dock två veckor till innan det är semester. Önskar dig och er en härlig vecka!

      Kram Linda

      Radera